Shout Box!

Shout

Vivie Otto a.k.a Wedzz

Share any things about my lifestyle, sweet memory and my feelings. All just for my beloved friends. See my Profile


About Me

Just ordinary gurl without superpower and born in Kelantan. Just simple lifestyle and happy go lucky... trying to be good muslimah.. well, now studying at MMU malacca.. that's all.. hehe


Social Web

  • RSS
  • Facebook
  • HOME
About

Yahoo! Messenger with Vivie

Chat!

Vivie Otto

a.k.a Wedzz

Salam

Tengok tittle pun tahu nak cerita pasal apa kan?

And yes its about those creature and me!

Vivie menang trauma dari kecil lagi dengan makhluk yang satu itu. *sebut je la spider!gedik! Belog I ok! Tak boleh tengok memang meremang satu badan.Memang tak boleh.

Ceritanya macam ni, dulu masa primary.Vivie tak kisah pun, tak takut or geli.tapi ada suatu masa banyak kali sebenarnya peristiwa melibatkan spider ni.

First, seingat vivie masa nak pakai baju sekolah, baju tersangkut dalam almari.Vivie yang kelam kabut ni memang tak pandang kiri kanan, capai terus pakai. Sekali dah sarung elok tiba-tiba rasa benda merayap atas belakang *deng! Meremang sudah! Terasa-rasa sampai besar.sebab tu, sekarang habit sebelum pakai baju, kibas cukup-cukup.Masa tu, memang menjerit gila-gila, melompat bagai. Menangis geli.ok enough.

Second,dekat toilet dekat rumah.*faham-faham lah kat toilet,berangan lama.*sensored* tengah berangan, again! Makhluk itu! Naik belakang Vivie lagi! *xpayahceritaapajadi*

next, masa tidur. Tengah malam Vivie tersedar nak pergi toilet *hoho xkencing atas tilam okeh! Haha buka mata, spider tu depan mata dekat dinding.terkejut punya pasal, terjerit and dia pun terkejut jugak terlompat atas bantal vivie.oh maiii! Perasaan masa tu, kepala rasa macam kembang.pening nak pitam rasanya.

Banyak kalau ikutkan.tapi itulah permulaan Vivie trauma dengan makhluk tersebut.Infact, masa type ni pun vivie tengah menggigil sebab terjumpa banyak sangat.TAKSUKA!! Oh, ya..if ada kawan- kawan yang nak pedajal vivie guna spider please dont, spider is not a joke for me. nakvtengok vivie kejung xbernafas, sila.

~*stillintraumaa*~
~*lot's lavender's love*~
~^adios*~

It's been a while. A while? Haha! setahun beb bersawang! Tergerak nak update belog tercinta sebab jeles tengok geng cinonet pun dah start berbelog-belog bagai.jeles titee..

Actually,vivie bukan ape lama xjenguk.Banyak benda yang vivie nak share, dari diri vivie yang dulu, rasanya dah banyak berubah.Mungkin.

Sekarang lappy xformat lagi, niay nak active balik terbantut. Xpercaya rasanya vivie membebel merapu ni, guna fon je.


~lots of lavender's love~
~i love myself and you!~

Popular Posts

Followers