Shout Box!

Shout

Vivie Otto a.k.a Wedzz

Share any things about my lifestyle, sweet memory and my feelings. All just for my beloved friends. See my Profile


About Me

Just ordinary gurl without superpower and born in Kelantan. Just simple lifestyle and happy go lucky... trying to be good muslimah.. well, now studying at MMU malacca.. that's all.. hehe


Social Web

  • RSS
  • Facebook
  • HOME
About

Yahoo! Messenger with Vivie

Chat!

Vivie Otto

a.k.a Wedzz


Assalamualaikum Dear Lavvy..

Lama 
Vivie tak jenguk lavvy. Kalau nak kata busy, mungkinlah.. /opss 
**sorry lah, tak de niat nak malas..hehe. pemalas!pemalas!  Bukan malas tau..tak ada idea dengan mood.mane die lari entah.. Vivie kejar-kejar, tapi die lari lagi laju.. /sobsob Uiih! Semput Vivie tau..

Hihi, Macam biasa..mukaddimah memang out. Ok2, Sebenarnye kan kan... /blush **gatai2.. Vivie nak cerita pasal seseorang.. /shy malu lah pula nak teruskan.. hihikhik... **bagi penampar pun tak salah ni.. /beaten ok2..
Hari ini sebenarnya, Hari lahir Abah Vivie.kan abah kan? **anggukangguk. Betapa 'special' nya birthday abah, ada 2 tarikh..20 & 23 Oktober 19** **yang belakang rahsia. baru duapuluhan tau!..pilih lah yang mana suka..**hehe..tak tak...meh nak cerita..


Sebenarnya, dulu-dulu encik polis zaman jepun main taram suka hati nak letak tarikh apa. **pilih 31 february pun boleh. Tarikh sebenarnya, 23 Oktober.. 20/10 tu dalam IC. Ada yang Wish 20, tapi Vivie lagi suka Wish 23/10... special tak? kan~/heh **tak kira! special jugak! ikut cakap Vivie!! huh! /wahaha


Untuk Superhero Vivie,
 

Abah,
## Selamat hari lahir..
##Abah paling Hensem!
 /wuu 
 **hehe tak! tak! tak mintak duit belanja lebih! hehe /please 
##Vivie Doakan abah dimurahkan rezeki, kudrat superman, 
**sekarang pun sudah superman~ /wuu..
##Always be our superhero.  (^_^)


Abah,
terima kasih besarkan Vivie. 
Terima kasih atas segala curahan kasih sayang untuk Vivie.
terima kasih sebab memahami Vivie.
Terima kasih...

Umi, 
Terima Kasih kerana jagakan makan minum Abah, dan kami 5 beradik.**mm~dapdapdap 



Dear Abah,
I'll always be your little girl.always!
**walaupun da besar macam dugong./please



~~**~~
~*Sorry, for any 'merapu' word..hehe*~
~~**~~

Popular Posts

Followers