Shout Box!

Shout

Vivie Otto a.k.a Wedzz

Share any things about my lifestyle, sweet memory and my feelings. All just for my beloved friends. See my Profile


About Me

Just ordinary gurl without superpower and born in Kelantan. Just simple lifestyle and happy go lucky... trying to be good muslimah.. well, now studying at MMU malacca.. that's all.. hehe


Social Web

  • RSS
  • Facebook
  • HOME
About

Yahoo! Messenger with Vivie

Chat!

Vivie Otto

a.k.a Wedzz

Salam~




Usai sudah dua paper midterm...Mereng 2 minggu! /hah ...Entah betuk atau tidak, Sebat saja! ** da study kan? mesti bolehh! Ya, itu kata orang..Diri sendiri? haih! /erk


S.T.R.E.S.S..
Siapa   yang mengenali Vivie, tahu dan faham keadaan masa ni..Nak tahu? Cuba tegur../haih! teruk nau pangai si kenit ni. **oi!/angry eh! marah pulak...


So sorry, keadaan diri yang stress, buatkan semua benda tidak teratur...life, perlakuan serta perbuatan semua agak pelik dan menyakitkan hati banyak pihak. /haha Err.. 


Vivie agak tidak terkawal../frust..Masa tu, memang  xkuasa nak fikirkan orang lain. Terukkan? **memang!kejam gila.../angry


Rasa macam xnak fikir pasal orang lain...let it go..Orang tegur or pape, macam di 'ignore' camtu je../argh
Apapun, Vivie memang begini.Akan cuba di ubah.Tapi tidak mudah.


Vivie juga manusia,**bukan vocaloid rambut biru ke?/woah banyak kekurangan dan kelemahan.Orang nak perhatikan kelakuan, SILAKAN! but! jangan perhati je.. ada salah...sila tegur bukan sekadar memandang dari tubir mata.**wuu berbahasa!


Ok Dah cukup bebelan di pagi selasa yang sangat best dan sunyi at Learning Point.Jam 5.00 pagi.Esok kelas 8.30 pagi, sayang!/kiss


~~**~~
~*Dah selesai buat tuto*~
~*Kebosanan+xnak tido*~
~*lot's of lavender's love*~
~~**~~
~**~

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Popular Posts

Followers