Shout Box!

Shout

Vivie Otto a.k.a Wedzz

Share any things about my lifestyle, sweet memory and my feelings. All just for my beloved friends. See my Profile


About Me

Just ordinary gurl without superpower and born in Kelantan. Just simple lifestyle and happy go lucky... trying to be good muslimah.. well, now studying at MMU malacca.. that's all.. hehe


Social Web

  • RSS
  • Facebook
  • HOME
About

Yahoo! Messenger with Vivie

Chat!

Vivie Otto

a.k.a Wedzz

Assalamualaikum,

Dear lavvy sayang,


Entry kali ni, Vivie tujukan tuk sahabat-sahabat Vivie~ (^_^)  ntah korang baca tak ek? bila di ingat balik zaman dulu-dulu..rasa sweet kan...dari kita start kenal~ berkawan.. bergadoh..perjalanan persahabatan tu...Indah kan? Mula-mula kenal muka suci jer...macam baik je...aduh! baik betol.'Saya', 'awak'...segala...Tapi, bila dah lama kenal...mula rapat...x ada lagi 'saya', 'awak'....yang ada, 'aku', 'kau' hehehe....tapi lebih selesa begitu. 'aku', 'kau' buatkan kita lebih rapat. Mungkin tu bagi Vivie. Vivie lebih selesa camtu ngan kawan-kawan, sahabat. Vivie start kenal erti bersahabat ni, dari form 1..Itu permulaan Vivie kenal apa itu bersahabat. Kawan memang ramai. tapi Sahabat,teman susah nak jumpa. umur itu mungkin xmatang tuk menilai persahabatn. Kini, persahabatan yang Vivie pegang teramat bernilai. Bersulamkan keikhlasan.Itu Kuncinya .


    Seorang sahabat, amat memahami diri kita lebih dari yang lain.Itu Vivie pasti.Mungkin ada segelintir lebih selesa bersama sahabat mereka dari bersama Ibubapa mereka.Tidak boleh begitu, walau apa pun, IbuBapa ialah sahabat kita yang terawal..Mereka cukup faham diri kita.Mungkin kita tak merasa.Kita selesa dengan sahabat kerana apa? Mereka faham 'jiwa' remaja kita? Ingatlah,Ibu Bapa paling penting. Jangan jadikan sahabat penyebab kita lukai hati IbuBapa kita.Selalu terjadi kan? Ya, Selalu..


Dear Lavvy,
   Suatu petang, tergerak hati Vivie untuk berbual dengan seorang sahabat yang jauh dimata.Di hati, InsyaAllah dekat selalu. Terasa cepat masa berlalu, mengimbau kenangan bersama.Ketahuilah sahabat, Engkau yang terbaik! Sahabat terbaik.Entry ini Untukmu. Nik Ahmad Syahmie. Kau sahabat aku dunia akhirat.InsyaAllah. Teringat memori bersama. Kau cukup memahami.Bermulanya persahabatan ini, Dari hari Vivie melangkang ke tingkatan 1. 1001 kenangan kita cipta dari tempoh itu hingga kini.

Dear Syahmie(Aku pau kat fb. jangan lupa post dolphin ye...:D)

Jarak bukan penghalang. Jauh mana kau di mata, tetap diingatan.Cepat-cepat lah balik Malaysia. Jangan balik ngan rambut serabai.Nanti aku  pinjam buat mop lantai!

  Juga untuk sahabat yang sentiasa memahami apa jua Vivie rasa, Rabiatul Adawiyah, Wan Nur Shuhaada, Nur Farah Syifa'a.kamu sahabat terbaik. Entry ini Juga untuk kamu. Love u always.

Aada (Jauh xbermakna hilang)

Kamu sahabat terbaik.Apa terjadi sekali pun.Ko tetap memahami.Butterfly and dolphin will friend till the end.
Ruby (dimana pun kita..kita tetap bestfriend)

Together forever, itu yang kita selalu ikrarkan. Walau sekejap cuma kita dalam kelas yang sama, tapi ikatan dari hati membuatkan kau sahabat terbaik dalam apa jua.mana kau pergi, kita tetap menatap bulan yang sama.gambatte!
Syifa'a (friends till the end)

Gila-gila sikapmu,ceria watak diri...kau cukup faham dan melayan kerenah aku..hehe. Maaf aku selalu buat kau kecik hati.


En.Radzi (keikhlasan, penting dalam bersahabat)

Encik ini, baru kenal sudah gila-gila.Alhamdulillah.banyak aku belajar dari kau.Terima kasih being my friend! shh!! aku still terkejut! hahahah.tapi ko memang gila. Semua tahu.Jangan Perasan Hensem sangat ye.(^_^)

will try my best for it!
   Tidak dilupa sahabat-sahabat Vivie yang lain. Tidak mampu untuk menyebut semuanya.Memori dalam bersahabat, berkawan tiada ganti. Terima kasih! Sebab terima Vivie sebagai kawan, sahabat dan  teman. Memory itu, saat itu. Vivie xlupa.kamu sahabatku! 

Lagu untuk kamu~

**pause la dulu lagu kat Lavvy tu ha...kat tepi-->

~~*Friends Until the end*~~
~~*Mengimbau memory kini dan semalam*~~
~~*lots of lavender's love*~~

7 comments:

haaaa...suke3....tapi segile2 aku pon..kau lagi giler oooo

hahaha....kuang hajau~ gile2 aku pon menten sopan.. hahah

waa.. btul2.. kwn biar ikhlas.. tp xkn vivie cume ikhlas kat 5org je kn? sian kat kwn yg lain yg ikhlas bkwn ngn vivie.. ish3~

sae~Vivie dah state rasanya..xmampu nak sebut semuanya~ Entry ni tuk semua~

oh~ yeke.. /blush nampak kak eyka kat dlm gambar tu.. keh3!!/pompom

This comment has been removed by the author.

ye2...kak eyka. :-o

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Popular Posts

Followers