Shout Box!

Shout

Vivie Otto a.k.a Wedzz

Share any things about my lifestyle, sweet memory and my feelings. All just for my beloved friends. See my Profile


About Me

Just ordinary gurl without superpower and born in Kelantan. Just simple lifestyle and happy go lucky... trying to be good muslimah.. well, now studying at MMU malacca.. that's all.. hehe


Social Web

  • RSS
  • Facebook
  • HOME
About

Yahoo! Messenger with Vivie

Chat!

Vivie Otto

a.k.a Wedzz


Saya suka sangat tengok jari-jemari teman wanita saya, sungguh~! sampai saya takut nak pegang, bukan takut jari jemarinya patah, tapi takut nanti jemari-jemari kami tidak boleh saling membantu di suatu hari yang amat dahsyat di hadapan Yang Maha Esa.

Saya suka sangat tengok rambutnya, Cantik betul....sungguh! Sebab itu saya belikan dia tudung.Bukannya cemburu orang lain tengok,bukan! Tapi sebab saya mahu rambutnya sentiasa ditutup macam dalam iklan ******* itu sampai bila-bila....takut nanti kena bakar dek api neraka, di suatu hari yang amat dahsyat di hadapan Yang Maha Pencipta!

Saya suka tengok body teman wanita saya....solid betul.Sungguh! Sebab itu saya belikan dia telekung supaya masa 'dating' dengan Kekasih dia Yang Utama, dia jaaaauh lebih cantik dan berseri menghadapY.Saya pun tumpang dapat pahala...huhu~ syoknya!!

Saya sedih sangat bila teman wanita saya tidak tidur,tidak makan sebab rindukan saya.Saya pun macam tu juga. Si dia bertanya, "Apa ubatnya ya?" saya pun bagi dia Al-Quran sebagai penenang jiwa....semoga dia cintakanY lebih daripada saya.

Saya sedih tengok dia slalu pesan macam: "Makan, minum, jaga diri, pandu kereta elok-elok...nanti awak sakit saya juga susah hati...bla..bla..blaa...," Tapi bila tengok wayang sama-sama, terlepas Asar dan Maghrib macam tu je, dia tak kata apa-apa pun. Pergh~!!!!!!! berdosaY saya!!!!!!!

Saya sayang dia sangat, saya mahu jumpa dia, lepak sama-sama, cinta, sayang, love semualah. Cinta yang abadi di dunia dan berkasih-sayang di akhirat, ber'dating' di syurga kerana di situlah tempat yang kekal selama-lamaY..

Doa kami saling mengingati.insaf-menginsafi.Ya Allah, ampunkanlah kami....semoga kami kekal bersama selama-lamanya,di syurga nanti.Amin...
----------------------------------------------------------------
Dear Beloved Friend,

To love someone is Nothing,
to be loved by someone is Something,
to be love by someone you love is Exciting,
But to be loved by Allah is Everything.
Allah loves you..

----------------------------------------------------------------
***bahasa yang betul kali ni ok~!***
***hehe...dari sumber yang xdikenalpasti...
***untuk peringatan sahabat semua ya...***
***cinta abadi adalah cinta dari Yang Maha Mencintai~(n_n)***
***enjoy! n muhasabah!!

~*lot's of lavender's love*~





0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Popular Posts

Followers